Mesaj de felicitare cu prilejul Zilei energeticianului din partea vicepreședintelui raionului Șoldănești – Vasile Macovei

22 decembrie 2020

Stimați angajați din sectorul energetic al raionului Șoldănești!

  Având în vedere că sectorul energetic reprezintă unul din segmentele importante ale economiei naționale, prin Hotărârea Guvernului RM Nr.908 din 16.12.1994 a fost decisă instituirea sărbătorii profesionale – ”Ziua energeticianului ” la data de 22 decembrie. Astfel, an de an Vă adresăm cele mai sincere felicitări însoțite de urări de bine, sănătate și bunăstare.

Țin să  Vă mulțumesc pentru aportul, implicarea , dedicația și înalt profesionalismul   manifestat în îndeplinirea zilnică a importantei misiuni de asigurare  a locuitorilor raionului cu energie electrică. Fie ca sărbătoarea pe care o marcați să fie un drum deschis spre noi ascensiuni și frumoase realizări, iar aprecierea  și recunoștința cetățenilor pentru importanta activitate pe care o desfășurați să vă fie călăuză în activitatea profesională. Vă doresc multă sănătate, prosperitate, noi și cît mai multe realizări în sfera importantă de activitate. Să aveți parte de lumină în familie și căldură în suflet. Să fiți mereu apreciați și susținuți în toate activitățile și ideile Dumneavoastră.

Cu deosebit respect, vicepreședintele raionului Șoldănești,

Vasile MACOVEI