Mesaj de felicitare cu prilejul sărbătorii profesionale „Ziua lucrătorului din construcții”

13 august 2022

De câteva decenii, constructorii și producătorii materialelor de construcție au tradiția de a marca Ziua lucrătorului din construcții  în a doua duminică a lunii august.

         Această ocazie îmi oferă un  prilej oportun de a transmite sincere urări de bine din partea Consiliului raional Șoldănești dar și al meu personal tuturor lucrătorilor din domeniu, dorindu-vă multă sănătate, realizări frumoase și inspirație pentru proiecte noi, prosperitate, siguranță la locul de muncă și bunăstare familiilor dumneavoastră.

Prin munca lor asiduă, înfruntând cu dârzenie și demnitate căldura și frigul, ploaia și vântul, toate provocările contemporanităţii, constructorii, arhitecții, proiectanții, designerii dar și lucrătorii de pe șantier, contribuie   la crearea unei plăcute şi atractive imagini a localităţilor, cât şi unor condiţii optimale, agreabile şi confortabile de muncă pentru cetăţenii raionului.

Vă mulțumesc pentru  dăruirea cu care munciți zi de zi participând la schimbarea aspectului arhitectural al localităților raionului dar și la  sporirea confortului celor din jur.

Vă doresc  creativitate, recunoştinţă pentru munca nobilă depusă, să aveți inspirație și forță pentru proiecte durabile  și cît mai multe realizări profesionale pe viitor.

Cu alese considerațiuni, președintele raionului Șoldănești, Nicolae MÎNDRU