Mesaj de felicitare cu prilejul sărbătorii profesionale Ziua Lucrătorului din Agricultură şi Industria Prelucrătoare

25 noiembrie 2022

Stimaţi agricultori din raionul Şoldăneşti!

Tradițional, la finele lunii noiembrie, în țară se sărbătorește Ziua lucrătorului din agricultură și industria prelucrătoare. Această sărbătoare  ne oferă un bun prilej de a menționa că  agricultura rămâne a fi un sector de bază al economiei raionului nostru, iar de eficienţa activităţii Dumneavoastră depinde bunăstarea poporului nostru. Printre dificultăți, riscuri dar și reușite s-a mai perindat un an agricol, un an în care a-ți obţinut rezultate, experiență și succese.

Astăzi, sunt onorat  să Vă aduc profundă mulţumire şi recunoştinţă, Vouă truditorilor pământului, pentru munca plină de responsabilitate, pentru devotamentul şi dăruirea de sine depusă pentru prosperarea agriculturii. Vă doresc sănătate dumneavoastră și familiilor dvs., putere și ambiție pentru a dezvolta noi inițiative, forțe și belșug în toate.  Să fiți optimiști și încrezători în continuare, căci împreună vom reuși să dezvoltăm sectorul agricol, să încurajăm investițiile în producere și procesare și să fim competitivi și pe piețele europene.
 Succese și realizări frumoase pe pământul natal, precum și condiții climaterice favorabile pentru roade bogate și de calitate

Cu profund respect şi gratitudine, Nicolae MÎNDRU, preşedintele raionului Şoldăneşti