Mesaj de felicitare adresat președintelui raionului Șoldănești, Nicolae Mîndru cu ocazia aniversării zilei sale de naștere

2 septembrie 2020

Mult stimate domnule președinte! Cu prilejul zilei Dumneavoastră de naștere avem plăcerea de  a vă adresa sincere felicitări și urări de bune, alături de recunoștința pentru munca  pe care o desfășurați zilnic cu multă dedicație.

Vă dorim ca toate lucrurile minunate care au împlinit viaţa Dumneavostră – atît în domeniul profesional, cît şi în universul spiritual – să cunoască o continuitate frumoasă, care să ofere mari perspective pentru viitor, iar bunătatea și pacea să vă însoțească pretutindeni, fiind generatorii tuturor faptelor extraordinare pe care le lăsaţi în urmă, cu un ecou răsunător pentru toţi cei care Vă cunosc.

 Să aveți parte de mii de surprize în fiecare zi din viață și să fiți întotdeauna plin de entuziasm.  Domnul să vă dăruiască o viață plină de lumină, bucurii si pace în suflet și familie. Să aveți mereu alături oameni sinceri și binevoitori.  Sănătate durabilă, răbdare şi succese în trudele Dumneavoastră de mai departe și cât mai multe motive de bucurie. Fie ca sentimentul succeselor realizate și a împlinirilor viitoare să Vă însoțească mereu și să perseverați în munca ce-o depuneți spre binele raionului nostru.

Cu mult respect, din partea colectivului Consiliului raional Șoldănești