Mesaj de felicitare adresat președintelui raionului Șoldănești, Nicolae Mîndru cu ocazia aniversării zilei sale de naștere

2 septembrie 2021

Mult stimate domnule președinte, Nicolae MÎNDRU !

 Cu ocazia alipirii în coroana de stele a celei de-a 55-a stea strălucitoare Vă transmitem cele mai frumoase gânduri de bine, sănătate și fericire. Vă felicităm cu frumoasa aniversare pe care o sărbătoriți, dorindu-vă ani rodnici în continuare, trăiți în pace, sănătate durabilă, răbdare şi succese în trudele Dumneavoastră de mai departe dedicate comunității și locuitorilor raionului.

Fie ca steaua călăuzitoare să Vă lumineze calea vieții, iar grijile și problemele să vă ocolească.  Dea Domnul să aveți parte de multă fericire, pace în suflet, ani mulţi şi binecuvântaţi, iar  puterea, răbdarea și sănătatea să facă un tot întreg – un templu care să Vă înconjoare și să Vă ocrotească în orice clipă a vieții. Tot ce e mai bun și mai frumos să Vă lumineze viața, familia, viitorul, iar iubirea și credința să-și scuture aripile peste tot ce Vă înconjoară și Vă poate face fericit. Vă dorim să aveți parte din plin de  respect, bucurii, gânduri bune și realizări frumoase .

Să trăiţi întru mulți și fericiți ani!

Cu mult respect și aleasă prețuire, colectivul de angajați ai

Consiliului raional Șoldănești