Mesaj de condoleanţe din partea preşedintelui raionului – Nicolae MÎNDRU în legătură cu plecarea din viaţă a cetăţeanului de onoare a raionului Şoldăneşti – Djumberi TODUA

27 septembrie 2021

Am aflat cu adâncă tristeţe şi durere în suflet despre trecerea la cele veşnice a cetăţeanului de onoarea a raionului Şoldăneşti –Djumberi Todua.

Ne exprimăm profundul regret faţă de pierderea ireparabilă a celuia, care a fost şi va rămâne în amintirea noastră, a tuturor, drept un om de valoare, care întruchipa deopotrivă demnitatea, modestia  şi rafinament în relaţiile cu cei din jur, o fire deschisă , un adevărat profesionist şi bun familist, care şi-a dedicat viaţa ajutorului comunităţii şi a fost unul din pilonii care a stat la începuturile dezvoltării raionului Şoldăneşti dar şi ale statalităţii Republicii Moldova.

Nu există cuvinte pentru a putea alina durerea şi tristeţea familiei şi rudelor învăluite de durere. Împărtăşim această mare pierdere, durere şi urăm multă putere întregii familii Todua întru depăşirea acestei mari tristeţi ! Vom păstra pentru totdeauna în memoria noastră bunătatea şi înţelepciunea Dumnealui.

Fie ca bunul Dumnezeu să-l odihnească în pace şi să-l aşeze printre Cei Drepţi.

Nicolae MÎNDRU, preşedintele raionului Şoldăneşti