„Mărţişor în prag de primăvară”-concert organizat de primăria oraşului Şoldăneşti

10 martie 2019

Primavara e fiica cea mai tînără a batrănului an, fiind aducătoare de bucurie şi voie bună. Ea soseşte an de an si aduce cu ea alai de flori, armonie in suflet, lumină şi culoare!  Este un bun prilej  pentru toţi de  bucurie , tinereţe, voie bună, precum şi  pentru mărţişorul primit în dar de la blânda primăvară.

  Și anul acesta primăvara și mărțișorul a fost întîmpinat cu mult alai, cu cuvinte frumoase și cântece .

 

La 7 martie în incinta căminului de cultură ”G.Coșbuc” a avut loc un concert de amploare închinat frumoaselor și adoratelor femei.

Cu drag și-au interpretat cântecele și dansurile colectivele de la căminul de cultură ,orchestra de muzică populară ”Trandafirii” condus de  Ion Lupu,ansamblul folcloric ”Lozioara” conducător Ana Știrbu,ansamblul folcloric ”Țărăncuța”conducător Elena Tuchilă, ansamblul de dansuri populare ”Moștenitorii”conducător Ina Pânzari şi ansamblul de dansuri populare ”Vatra” conducător Alic Rudei.

           

Administrația Publică Locală și Consiliul Orășenesc Șoldănești au adus un omagiu femeilor dăruindu-le flori și diplome de onoare.Din numele  primăriei Şoldăneşti, adresăm  mulţumiri organizatorilor și participanților la eveniment.

    

        Svetlana Zaițev, viceprimar al oraşului Şoldăneşti