Lucrările de asfaltare sunt în toi

6 mai 2022

Conform graficului de executare a lucrărilor pe drumurile publice raionale aflate în gestiunea Consiliului raional Șoldănești, în raion sunt planificate lucrări de asfaltare a 6 sectoare de drum.  Suma totală a lucrărilor  constituie 7 199 274 lei.

Începând cu data de 26 aprilie curent, pe porțiunea din sectorul de drum L-206 Șoldănești-Păpăuți-Țareuca (pe direcția de sens Parcani) demarează lucrări de asfaltare pe o suprafață de 4554 m2 executate de SRL ”Corsag”.

În zilele de 05-06 mai 2022 au fost realizate lucrări de așternere a stratului de fundație din piatră spartă.  La moment, se efectuează reparația cu îmbrăcăminte din beton asfaltic. Lucrările urmează a fi finalizate către sfârșitul săptămânii următoare.

Pentru a afla despre modul în care decurg lucrările, la fața locului s-au deplasat președintele raionului Șoldănești- Nicolae Mîndru împreună cu șeful Secției Construcții, Gospodării Comunale și Drumuri -Victor Iurcu. Din discuțiile purtate cu maistrul rutier  au aflat că acestea vor fi finalizate în volumul, calitatea și  conform termenilor contractați.

Între timp, lucrări similare se execută și pe drumurile de acces spre satele Poiana L-201 și Cușmirca L-198, pe suprafațe de  910 m2  fiecare.