Locuitorii din Mihuleni în dialog cu deputatul

28 mai 2019

Săptămîna trecută, doamna deputat în Parlamentul Republicii Moldova a întreprins o nouă vizită în teritoriu. De data aceasta împreună cu preşedintele raionului Şoldăneşti, Nicolae Dorogan ea a purtat o discuţie deschisă cu locuitorii satului Mihuleni.În incinta primăriei a venit un grup de peste 20 de locuitori care au binevoit de a se informa despre agenda programului de Guvernare, dar şi despre disponibilitatea doamnei deputat de a le veni în ajutor la soluţionarea celor mai stingente probleme, la care s-a alăturat şi primarul Vasile Parascovei.


Domnul Parascovei a adus mulţumiri pentru suportul primit la reparaţia grădiniţei din localitate. La fel, pentru finisarea lucrărilor de asfaltare a unei porţiuni de drum de peste 800 m, dar şi de alte sectoare care urmează a fi reparate în variantă albă. În acelaşi context a apreciat mult suportul primit din partea Consiliului Raional Şoldăneşti pentru iluminarea străzilor din sat care cuprind o suprafaţă de aproximativ 2 km.


O problemă majoră menţionată de el, ar fi necesitatea aprovizionării cu apă a întegii localităţii, În acest context, doamna Rotundu a comunicat cetăţenilor despre noul proiect – pilot pentru localităţile rurale „Ape Bune pentru Moldova”.
Din cuvintele doamnei deputat putem reţine următoarele:
“Optăm pentru implementarea acelui pachet social care vine să îmbunătăţească infrastructura şi condiţiile de viaţă ale întregii ţări, inclusiv a localităţii Dumneavoastră.”
“În raionul Şoldăneşti au început deja a fi lichidate restanţele privind programul „Drumuri Bune pentru Moldova 1 ”. Vom lucra în continuare în vederea majorării pensiilor şi salariilor iar eforturile Guvernării au fost pe potrivă reflectate în Legea cu privire la sistemul unic de salarizare dar şi alte iniţiative sociale. Ne vom implica şi vom depune tot efortul ca unele dintre cele mai prioritare probleme din sat să fie rezolvat pozitiv.”