La mulți ani raionului Șoldănești!

10 noiembrie 2022

La 10 noiembrie  se împlinesc 42 de ani de la fondarea raionului Şoldăneşti, eveniment de o importanţă deosebită pentru noi toţi, deoarece prin constituirea sa s-au pus bazele unei comunităţi de localităţi unice prin potenţialul lor socio-economic dar şi cultural. Un moment în care ne aducem aminte de capitole importante din istoria acestui teritoriu.

Pe parcursul acestor ani, am întâlnit în cale succese şi eşecuri, însă datorită gradului mare de responsabilitate  şi curajului celor care au pus umărul la consolidarea şi modernizarea lui, raionul nostru se află la moment, la o altă treaptă de dezvoltare, ceea ce este rezultatul unor eforturi şi investiţii substanţiale.

La originea succeselor totdeauna s-a aflat administrația publică locală care prin reprezentanții săi aleși de populație, continuă să facă tot posibilul ca raionul Șoldănești să devină tot mai atractiv sub aspect investițional, cultural, economic și social.

Îmi exprim aleasa recunoştinţă pentru   primarii satelor şi comunelor care prin colaborare şi eforturi conjugate tind spre îmbunătăţirea condiţiilor de viaţă a cetăţenilor raionului nostru

Este o mare onoare pentru noi toți și o deosebită bucurie să aducem sincere felicitări tuturor generațiilor de conducători, funcționari și cetățeni de rând pentru că au avut grijă ca tradițiile frumoase, valorile umane, dragostea  de patrie și baștină să dăinuiască și să fie  un moment de unitate pentru toți cei care trăiesc în acest raion, în această țară.  

          Cu prilejul acestei frumoase aniversări doresc tuturor cetăţenilor raionului un viitor   prosper şi luminos, iar în case să domnească mereu bunăstarea, pacea, voia bună și speranţa în ziua de mâine. Să-i dorim, deci raionului Șoldănești un cer albastru, fără nori, în calea sa de prosperitate, iar locuitorilor – un nou secol care să deschidă poarta unui nou viitor plin de succese.

La mulți ani raionului Șoldănești !!!

Cu aleasă considerație, președintele raionului Șoldănești, Nicolae MÎNDRU