La Liceul Teoretic Răspopeni au fost date în recepție finală lucrările de renovare ale acoperișului

13 mai 2022

În ziua de miercuri, 11 mai 2022 în legătură cu finalizarea lucrărilor de reparaţie a acoperişului blocului C al Liceului Teoretic Răspopeni a fost desfăşurată procedura de recepție finală a lucrărilor la care au participat membrii Comisiei de recepţie, inclusiv cadre didactice din cadrul instituţiei, responsabilul tehnic şi reprezentantul agentului economic contractat SRL ”Igostaff Construct”. Din partea Consiliului raional au fost prezenți: președintele raionului -Nicolae Mîndru, șeful Secției Construcții Gospodării Comunale și Drumuri -Victor Iurcu și șefa Direcției Învățământ- Violeta Popa.

Directorul instituției –dna Galina Caba a ținut să-și exprime mulțumirea față de persoanele care și-au adus contribuția majoră la finisarea acestor lucrări. În acest sens ea a înmânat diplome de gratitudine în semn de înaltă recunoștință pentru susținerea oferită liceului dar și pentru contribuția valoroasă în dezvoltarea instituției conducerii raionului, Direcției Învățământ, agentului economic și responsabilului tehnic. Președintele raionului a menționat că orice investiție în sistemul educațional este o investiție în viitor, iar Liceul Teoretic Răspopeni are viitor datorită implicării active a administrației liceului în promovarea instituției precum și a numărului mare de elevi pe care îl frecventează.

Oaspeții evenimentului au avut parte de o surpriză muzicală din partea colectivelor de elevi din cadrul liceului care le-a delectat auzul și au creat buna dispoziție.

Lucrările de reparație a acoperișului liceului au fost inițiate în luna septembrie a anului 2021 iar prima etapă de dare în recepție a lucrărilor a avut loc în luna martie a anului curent.