Funcţionarii publici au fost felicitaţi şi decernaţi cu diplome cu ocazia sărbătorii lor profesionale

24 iunie 2021

Cu prilejul “Zilei funcţionarului public”, sărbătorită la data de 23 iunie anual, în incinta Sălii de şedinţe a Consiliului raional Şoldăneşti a fost organizată o ceremonie în cadrul căreia a fost adus un omagiu tuturor funcţionarilor publici ce activează în această instituţie. Din numele conducerii raionului, cu un mesaj de felicitare a venit preşedintele raionului – Nicolae Mîndru. El le-a dorit tuturor să aibă parte de sănătate, fericire, bucurii, activitate prolifică, să-i însoţească mereu buna dispoziţie şi să primească satisfacţie  de la  munca zilnică deloc uşoară.

Apoi, şefa Secţiei administraţiei publice –Svetlana Zaiţev a dat citire Dispoziţiei preşedintelui raionului Nr.29 din 22.06.2021 cu privire la decernarea diplomelor. Astfel, pentru profesionalism, entuziasm, dedicație, activitate prodigioasă și îndelungată, abnegație, aport prestigios în dezvoltarea administrației publice locale, precum şi cu prilejul ”Zilei funcționarului public” au primit diplome de merit din partea președintelui: Liubovi Vidrașco – secretarul Consiliului raional Șoldănești,   Ana Relițchi– specialist principal, Secția economie și Alexandra Rotari – contabil-șef.

Nicolae Mîndru nu a ezitat să-şi exprime cuvintele de laudă şi apreciere  faţă  de calităţile lor profesionale şi personale, mulţumindu-le pentru activitate fructuoasă în cadrul Consiliului raional, pentru dedicaţia  şi bunăvoinţa pe care le împărtășesc cu colegii de muncă, reprezentând  nişte exemple demne de urmat pentru ceilalţi funcționari.   

          Şeful – adjunct al OT Orhei al Cancelariei de Stat, Lora Grosu a venit şi ea cu un mesaj de felicitare: „ Am o mare onoare să vă exprim cele mai alese urări de sănătate şi prosperare familiilor D-voastră, pace în suflet și în inimă … D-voastră sunteți veriga principală a statului care îndepliniți  programele guvernului şi sunteți primii care comunicați cu cetățenii şi le prestați servicii de calitate … Vă mulțumesc tuturor pentru conlucrarea frumoasă pe care o avem de-a lungul timpului ”.

          De Diploma de merit din partea Guvernului Republicii Moldova s-au învrednicit 2 funcţionari de seamă din raion, şi anume Vladimir Coreţchi – specialist principal în problemele juridice din cadrul aparatului preşedintelui şi secretarul Consiliului local Sămăşcani – Silvia Vlas. Atît reprezentatul Guvernului în teritoriu cît şi preşedintele raionului au  adresat alese cuvinte faţă de meritele deosebite ale acestor funcţionari, care activează mai multe decenii în cadrul serviciului public şi se bucură de apreciere şi stimă din partea cetăţenilor.

          Pe final, cei prezenţi au avut parte de o surpriză muzicală, din partea  ansamblurile folclorice venite din satele Dobruşa şi Răspopeni a căror interpretare frumoasă şi repertoriu select au creat buna dispoziţie pentru cei sărbătoriţi.