Flori, mărțișoare și cuvinte de felicitare au primit în dar reprezentantele genului frumos cu ocazia ”Zilei internaționale a femeii”

8 martie 2022

Cu prilejul venirii primăverii și a Zilei Internaționale a femeii , conducerea raionului, în persoana dlui. Nicolae Mîndru- președinte al raionului Șoldănești și dlui. Vasile Macovei -vicepreședinte al raionului, a adresat un mesaj  felicitare tuturor reprezentantelor genului frumos ce activează în subdiviziunile Consiliului raional dar și alte instituții publice din raion.  În alocuțiunea sa adresată genului frumos, Nicolae Mîndru a exprimat următoarele gânduri: „  Multstimate doamne! Vreau din partea administrației raionului dar și a tuturor bărbaților, să va aducem cele mai calde felicitari cu această sărbătoare, să va mulțumim că sunteți mereu alături de noi, să vă mulțumim pentru faptul că ne bucurăm de susținerea și grija voastră atunci cînd avem greutăți. Primăvara se asociază cu renașterea naturii  și continuitatea vieții pe pamint, la fel precum și femeia se asociază cu floarea – simbol al frumuseții și fericirii. Vă doresc să fiți iubite și respectate în fiecare zi a anului și nu doar în acest frumos început de primăvară”.

 Pe lîngă acest omagiu adus frumuseții și feminității, doamnele au primit în dar flori și cîte un mărțișor- simbol al primăverii și păcii, care le-au fost oferite la locul de muncă de către conducerea raionului personal dar și alți bărbați din cadrul Consiliului raional.