Felicitare din partea preşedintelui raionului Şoldăneşti cu ocazia Zilei profesionale a lucrătorului din domeniul culturii

19 mai 2019

Stimaţi angajaţi din domeniul culturii!

Ziua lucrătorului din cultură pe care o sărbătorim III-a duminica a lunii mai, îmi oferă ocazia să adresez sincere felicitări tuturor celor care îşi dedică activitatea creaţiei şi propăşirii valorilor  patrimoniului cultural naţional. Însăși cultura şi oamenii care o reprezintă sunt ca niște duminici, având menirea de a aduce sărbătoare, lumină în sufletele oamenilor, ei sunt făuritorii de frumos, pilonii pe care se sprijină unul din cele mai importante temple ale țării noastre – Cultura, ce are menirea de a găzdui bogățiile și comorile imateriale păstrate și valorificate din generație în generație.

Fie ca munca Dumneavoastră nobilă să se încununeze de succese şi recunoştinţă din partea celor, care Vă respectă, Vă admiră, Vă aplaudă.

Să fiţi mereu în lumina frumosului pentru a vă realiza visele şi speranţele, năzuinţele şi aspiraţiile.

Vă dorim mult profesionalism, tărie de caracter şi perseverenţă în tot ceea ce faceţi, bunăstare familiilor Dumneavoastră şi cît mai multe împliniri.

Cu respect şi consideraţie,

preşedintele raionului Şoldăneşti, Nicolae Dorogan