Felicitare cu prilejul Zilei Internaţionale a Femeii – 8 martie

7 martie 2020

Multstimate doamne şi domnişoare!

         Iată ca a sosit și primăvara, anotimp de feerie în care  odată cu natura în noi renasc gânduri înalte care pleacă spre sublim și frumusețe. Toată întinderea azurie a cerului se umple de armonii aduse de păsări din țări străine, în care-și cântă  revederea cu plaiurile natale. Soarele îmbie cu razele sale de aur tot pământul trezind la viață florile ce răsar prin lunci și păduri. Iar vântul dulce ne alină în adierea sa blândă, purtându-şi aripile  deasupra râurilor şi izvoarelor trezite din somnul iernii ca dintr-un vis imaginar. Pe acest fundal frumos și de poveste, cu toții consemnăm sărbătoarea internațională dedicată femeii- 8 martie.

Dragi femei!

         Împreună cu Dumneavoastră ne este dat, să împărţim bucuriile şi greutăţile vieţii.Sunteţi izvorul nesecat de frumuseţe, comori nepreţuite de simţiri duioase, de idei înălţătoare, de datini strămoşeşti, mesagere ale spiritualităţii, pline de originalitate, iubitoare de lumină şi fără de seamăn. Sunteţi un veritabil semn al graţiei divine, al vocaţiei unice de a perpetua fiinţa neamului şi a valorilor. Aşa cum râul curgător îşi duce apele în mare, la fel şi femeile investesc căldură sufletească, energie şi timp în familie şi societate.Iată de ce sărbătoarea 8 martie a devenit un imn închinat mamelor, soţiilor, fiicelor şi bunicelor noastre.

În această zi însemnată Vă doresc lumină, dragoste și căldură în inimi, în familiile și casele voastre.Vom recunoaște, că sunteți, cu adevărat, cea mai frumoasă, cea mai nobilă și cea mai respectată parte a societății noastre. Fie ca bucuriile, pe care la râvniţi să le aveţi din plin şi să fiţi oriunde şi oricând frumoase, iubite, înţelese şi respectate. Să Vă dea Dumnezeu putere şi realizări, răbdare şi tandreţe, succes şi tot binele din lume.

Cu înaltă consideraţie şi respect,

preşedintele raionului Şoldăneşti, Nicolae MÎNDRU