Felicitare către Lucrătorii din domeniul construcției cu ocazia zilei lor profesionale

11 august 2019

Dragi constructori!

Cu ocazia Zilei Profesionale a Lucrătorilor din Domeniul Construcției, pe care o marcăm tradițional în a doua duminică a lunii august, permiteți-mi să vă adresez cele mai sincere urări de bine, succese cât mai mari și perspective cât mai frumoase.

         Munca  în domeniul construcțiilor este una deloc ușoară, iar responsabilitatea ce vă revine este una enormă. Astăzi avem un bun prilej pentru a-i felicita pe toți cei care muncesc pe acest tărâm, contribuind la dezvoltarea  infrastructurii raionului nostru, participând la îmbunătățirea condițiilor de trai și la schimbarea aspectului arhitectural al localităţilor.  

Adresez sincere felicitări și frumoase urări tuturor constructorilor, arhitecților, proiectanților, designerilor, lucrătorilor de pe șantier și tuturor celor care activează în domeniul construcțiilor.

Considerăm aportul specialiștilor din domeniul construcțiilor foarte important pentru prosperarea economică a țării, în special în ceea ce privește dezvoltarea regională, amenajarea și planificarea teritoriului, arhitectura, urbanismul și activitatea de construcții.

Sărbătoarea profesională a lucrătorilor din construcții oferă posibilitatea de a reflecta asupra importanței sectorului construcțiilor și contribuția acestuia la asigurarea bunăstării cetățenilor și prosperarea țării. Vă doresc să fiți mereu plini de forțe și să vă implicați plenar în tot ceea ce faceți. Să aveți inspirație și forță pentru proiecte interesante, valoroase și cât mai multe realizări profesionale pe viitor.

 Cu respect, preşedintele raionului Şoldăneşti,  Nicolae DOROGAN