Felicitara preşedintelui raionului Şoldăneşti cu ocazia Zilei Internaţionale a Familiei

15 mai 2019

Tradițional, pe 15 mai sărbătorim Ziua Internaţională a Familiei – o ocazie deosebită de a celebra conexiunea dintre toți membrii care o formează. Această zi ne îndreaptă atenţia către celula de bază a societăţii — familia, accentuînd rolul ei şi nevoia de integritate. În familie se începe viaţa omului şi tot aici se începe formarea acestuia și ca personalitate. De aceea, bunăstarea familiei şi atitudinea statului faţă de aceasta exprimă, în mare măsură, gradul de dezvoltare a societăţii.
Familia este un mijloc eficient de asigurare a continuității generațiilor, e baza societății în care se creează volorile supreme precum: dragostea, respectul reciproc, înţelegerea şi respectarea dreptului fiecăruia la evoluţie, libertate, copilarie, educaţie sănătoasă, convieţuire şi comunicare în deplină armonie ce ceilalţi.
Cu prilejul Zilei Internaţionale a Familiei, Vă adresez cele mai sincere felicitări şi urări de bine.Vă doresc să aveți parte de familii împlinite cu copii şi părinţi sănătoşi, realizări frumoase, pace şi linişte sufletească tuturor. Fie ca în spatele unei familii edificate pe afecțiune, toleranță și iubire reciprocă să se regăsească fericirea copiilor pe care îi creșteți și educați.

Cu alese considerațiuni, președintele raionului Șoldănești, Nicolae DOROGAN