Pacienții tratați în staționar contra Covid-19 au fost transferați către Spitalul raional Florești ca urmare a micșorării numărului acestora

20 aprilie 2021

În legătură cu micșorarea numărului de pacienți infectați cu Covid-19 internați la staționar în cadrul Spitalului raional Șoldănești (de la 55 la 11 persoane) și în vederea executării Ordinului Nr. 324 din 15.04.2021 al Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale al RM a fost organizat  transferul pacienților adulți (confirmați pozitiv) referiți la tratament în staționar către IMSP Spitalul raional Florești, începând cu data de 16.04.2021.

În acest context,  șeful spitalului raional – Veaceslav Palii, a informat luni, la ședința operativă a Consiliului raional Șoldănești, că la moment în spital se află la tratament 64 de pacienți (boli cronice și severe). Tot el a comunicat că la etajul 4 al spitalului, unde anterior era amplasată Secția Covid, au fost efectuate toate dezinfecțiile necesare. Drept urmare, au fost anunțate toate instituțiile  de medicină primară din raion  despre disponibilitatea instituției medico-sanitare de a primi noi pacienți.

Secția administrație publică