Donație de măști din partea fabricii de confecții din or. Șoldănești

24 martie 2020

În condițiile acestei perioade dificile, cînd știrile despre răspîndirea infecției COVID-19 seamănă panică și disperare în rîndurile populației țării noastre, făcîndu-i prin aceasta și mai vulnerabili în fața riscului de infectare, încercăm să fim mai buni unii cu alții, mai înțelegători și prin eforturi comune să învingem această pandemie.

COVID-19  – cunoscut și sub numele de sindromul respirator acut  a reușit să ajungă în majoritatea țărilor lumii, provocând mii de victime.

Persoanele infectate pot fi asimptomatice sau pot prezenta simptome, precum febră, tuse și dificultăți de respirație sau simptome respiratorii superioare cum ar fi: dureri în gât, nas înfundat, strănut. De aceea masca de protecție este o primă formă de protecție împotriva acestui virus. Și dacă sunt utile, prin farmacii practic greu de găsit, așa că S.R.L GEMINI CLOTHING LIMITED – fabrică de textile din or.Șoldănești prin prezența dlui Andrei Godoroja a venit cu inițiativa de a confecționa măști, acest lucru le-a reușit, de aceea au venit cu o donație de o mie  de măști pentru angajații: 

  • IMSP Spitalului Raional Șoldănești – 300 bucăți;
  • IMSP Centrului de Sănătate Șoldănești – 300 bucăți;
  • Substaţiei de Asistenţă Medicală Urgentă Şoldăneşti – 150 bucăți;
  • Direcția Asistență Socială și Protecție a Familiei și Copilului Șoldănești – 100 bucăți;
  • Inspectoratul de Poliție Șoldănești – 100 bucăți;

Dnul Andrei Godoroja a asigurat conducerea raionului de calitatea măștilor prin prezentarea certificatul de calitate a acestora, îndemnând și alte instituții, agenți economici, primari să procure asemenea măști.

Dnul Nicolae Mîndru, președintele raionului Șoldănești a apreciat gestul frumos a dnului Godoroja și a transmis angajaților fabricii de textile un sincer mulțumesc, dorindu-le sănătate și succese mari în domeniul de activitate exprimîndu-și speranța și convingerea că anume prin aportul comun a unora asemenea persoane va fi posibilă depășirea stării de urgență.