DASPFC Șoldănești și 27 copiii din plasament au participat la o competiței sportivă în orașul Chișinău

24 august 2018

La data de 22.08.2018, 2 specialiști din direcție, 1 asistenții parentali profesioniști/ 1părinții-educatori din cadrul DASPFC Șoldănești și 27 copii din plasament  au participat la o competiței sportivă la Clubul sportiv Alexia din or. Chișinău, organizată de către CCF/HHC Moldova  în parteneriat cu Clubul sportiv Alexia.

La competiția dată au participat încă 3 raioane (Ștefan-Vodă, Criuleni și Rîșcani). Dintre toți copiii care au fost prezenți la această competiție, copiii noștri au venit cu 3 locuri cîștigătoare: 2 de locul III și  un participant cu locul I. (foto)

La sfîrșitul competiției copiii au avut o surpriză din partea organizatorilor, un dinosaur – mascat. Copiii s-au fotografiat și s-au jucat cu aceasta . (foto)

         După aceasta organizatorii au servit copiii cu pizza, suc și înghețată.

Șeful DASPFC Șoldănești,domnul Vladimir Rusu și-a exprimat gratitudinea vizavi de eveniment, în felul următor: Mulțumim partenerilor de la CCF/HHC Moldova din Republica Moldova pentru organizarea unor  asemenea evenimente frumoase, le dorim succese și colaborare profesionistă în continuare”.