Cupa raionului la baschet

18 martie 2019

Pe data de 16 martie, curent, în sala de sport a Instituţiei Publice Liceul Teoretic „Alexe Mateevici”, s-a desfăşurat competiţia sportivă ,,Cupa raionului Şoldăneşti la Baschet”, organizată de Secţia Cultură, Tineret şi Sport în parteneriat cu Direcţia Învăţământ. Scopul acestei competiţii este de a  spori performanţa sportivă individuală şi de echipă a jucătorilor de baschet, şi de antrenare a tinerilor în practicarea sistematică a sportului pentru fortificarea sănătăţii.

Jocurile sportive sunt  pline de momente de glorie, dar  toate acestea  necesită mult   antrenament şi sacrificiu. Cele  5 echipe, participante la competiţii, au demonstrat un joc frumos şi captivant. Arbitri la acest eveniment sportiv au fost Bulgac Serghei, metodist, Direcţia Învăţământ şi Dumbravă Marin, director, Şcoala Sportivă. Învingătorii au fost premiaţi cu o Cupă, medalii, diplome şi premii băneşti din partea Consiliului raional Şoldăneşti, înmânate de către vicepreşedintele raionului, Nina Florea. Cupa şi premiul pentru locul I în valoare de 450 de lei, au fost câştigate de echipa Vadul-Raşcov, pe locul II s-au plasat sportivii de la Liceul teoretic ,,A.Mateevici” care au primit premiul bănesc de 350 lei, iar echipa Răspopeni a obţinut locul III şi premiul de 250 lei.

Au fost aduse mulţumiri echipelor, antrenorilor şi arbitrilor participanţi la această activitate sportivă. Vicepreşedintele raionului Şoldăneşti, Nina Florea, a felicitat sportivii cu rezultatele obţinute, dorind tuturor performanţe deosebite şi realizări ambiţioase.

Este important să practicăm sportul și să nu cădem pradă tehnologiilor. Este mai bine să fii dependent de sport, decât să fii dependent de gadget-uri.

 

Rodica Cazacu,

Specialist Secţia Cultură, Tineret şi Sport