”Cupa Președintelui raionului Șoldănești la Volei Feminin” – Ediția 2021

7 iunie 2021

Cu o sete aprigă de competiții, după o pauză grea de peste un an de zile am revenit la organizarea activităților  sportive în raionul Șoldănești.

La data 6 iunie, curent, în raionul Şoldăneşti s-a desfăşurat campionatul ,,Cupa Preşedintelui raionului Şoldăneşti la Volei feminin”, organizat de Secţia Cultură, Tineret şi Sport în parteneriat cu Direcţia Învăţământ, având scopul de a perfecţiona măiestria sportivă individuală şi de echipă a jucătorilor de volei, şi de antrenare a tinerilor în practicarea sistematică a sportului pentru fortificarea sănătăţii.

Pe lângă mândrie, ambiție, disciplină şi spirit, încrederea rămâne a fi cheia marilor succese. În cadrul activității au participat următoarele echipe de volei (feminin) din raionul Șoldănești: echipa  Liceului Teoretic „ A. Mateevici” din or. Şoldăneşti, s.Cușmirca , Instituția Publică Gimnaziul Cușmirca și s. Olișcani. Arbitri la acest eveniment sportiv au fost Serghei Bulgac, metodist, Direcţia Învăţământ și Marin Dumbravă, director, Şcoala Sportivă din oraşul Şoldăneşti. Cele 4 echipe, participante la competiţie, au demonstrat un joc frumos şi captivant.

În contextul situației epidemiologice provocate de pandemia COVID-19 au fost respectate măsurile de sănătate publică pentru prevenirea infectării cu Coronavirus.

Învingătorii au fost premiaţi cu o Cupă, medalii, şi diplome din partea Consiliului raional Şoldăneşti, înmânate de către Președintele Raionului Șoldănești, Nicolae Mîndru. Cupa Preşedintelui raionului Şoldăneşti a fost câștigată de echipa din satul Cușmirca, pe locul II s-a plasat echipa Liceului Teoretic  „ A. Mateevici” din or. Şoldăneşti, iar locul III l-au obținut sportivele din satul Olișcani.

Președintele raionului a adus sincere mulţumiri echipelor, antrenorilor şi arbitrilor participanţi la această activitate sportivă. El a felicitat sportivii cu rezultatele obţinute, dorind tuturor performanţe deosebite şi realizări frumoase în continuare.

Rodica Cazacu, specialist Secția Cultură, Tineret și Sport