Cupa la volei „Nicolae Micu”-ediția 2018

18 decembrie 2018

Pe data de 16 noiembrie în sala de Sport a Gimnaziului din satul Olişcani s-a desfăşurat Cupa în numele lui Nicolae Micu la Volei. Campionatul a fost organizat de domnul Nicolae Micu în parteneriat  cu Secţia Cultură, Tineret şi Sport a Consiliului raional Şoldăneşti.

În cadrul turneului au participat echipe de volei din oraşele Orhei, Rezina şi   Şoldăneşti (Şcoala Sportivă) şi satele: Olişcani, Cobîlea, Rogojeni.

Finalul Cupei în numele lui Nicolae Micu la Volei a fost disputat între echipele din satul Olişcani şi cea a oraşului Rezina.

Cupa în numele lui Nicolae Micu la Volei şi medaliile au fost câştigate de:

Locul I – or. Rezina; Locul II – s. Olişcani; Locul III – or. Orhei, Locul IV – Şcoala Sportivă Şoldăneşti.

Preşedintele raionului Şoldăneşti, doamna Svetlana Rotundu a înmînat diplomele, medaliile şi cupa, aducînd sincere felicitări jucătorilor din finală, jucătorilor care au participat la campionat şi antrenorilor. Domnul Nicolae Micu a înmînat premii băneşti echipelor finaliste şi nu a uitat să-i menţioneze şi pe veteranii voleiului care dea lungul anilor au participat la diverse campionate naţionale.

Este necesar de menţionat că Nicolae Micu este cetăţean de onoare al  Raionului Şoldăneşti, iar campionatul se desfăşoară anual în preajma zile sale de naştere, Anul acesta dumnealui a împlinit frumoasa vîrstă de  79 de ani. Este fost membru al legislativului Republicii Moldova şi  reprezintă o personalitate consacrată a raionului Şoldăneşti.

Adriana Tiron, specialist principal în  Secţia cultură, tineret şi sport