Cupa în numele lui Nicolae Micu la Volei(masculin), Ediţia 2019

17 decembrie 2019

„Sportul e viaţă, aşa cum e şi iubirea sau educaţia… Fă loc pentru toate în viaţa ta.”  Mihaela Rădulescu

Pe data de 15 decembrie 2019  în sala de Sport a Gimnaziului din s. Olişcani s-a desfăşurat ,,Cupa în numele lui Nicolae Micu la Volei (masculin)”. Campionatul a fost organizat de Secţia Cultură, Tineret şi Sport a Consiliului raional Şoldăneşti în parteneriat  cu Nicolae Micu.

În cadrul acestei activităţi sportive au participat echipele de volei din or. Orhei, s. Morozeni,  satul Olişcani, satul Cobîlea şi satul Răspopeni.

Învingătorii au fost premiaţi cu o Cupă, medalii şi diplome din partea Consiliului raional Şoldăneşti, precum şi cu premii  băneşti oferite de SRL ,,Madino Agro”.

Cupa  pentru locul I a fost câştigată de echipa din satul Olişcani, precum şi premiul de 3000 lei, pe locul II s-au plasat sportivii din satul Cobîlea cărora li s-a oferit  premiul de 2000 lei, iar echipa oraşului Orhei,  a obţinut locul III şi premiul de 1000 lei. De un premiu special s-a învrednicit voleibalistul Eugen Grosu, din echipa satului Cobîlea, care a fost numit ,,Cel mai bun jucător al Campionatului” de către veteranii voleiului care dea lungul anilor au participat la diverse campionate naţionale.

Dnul Nicolae Micu împreună cu Specialistul Secţiei Cultură, Tineret şi Sport a Consiliului Raional Şoldăneşti au înmânat diplomele, medaliile, cupa şi premiile băneşti echipelor finaliste aducînd sincere felicitări jucătorilor din finală, jucătorilor care au participat la campionat şi antrenorilor.

Cazacu Rodica, specialist Secţia Cultură, Tineret şi SportT