Cunoaște dreptul tău electoral !!!

31 mai 2024

Comisia Electorală Centrală a Republicii Moldova anunță desfășurarea unei noi ediții a Campaniei de informare „Cunoaște dreptul tău electoral!”, în scopul familiarizării publicului țintă cu prevederile legislației electorale și ale cadrului normativ conex, cu accent pe organizarea și desfășurarea alegerilor prezidențiale și a referendumului republican.

Un alt aspect pe care îl vom aborda ține de erorile care persistă în listele electorale.

Campania presupune organizarea întrunirilor cu toți subiecții interesați: alegători, reprezentanți ai autorităților administrației publice locale, ai serviciilor desconcentrate și organizațiilor neguvernamentale etc.

Credem că discuțiile vor fi un spațiu propice atât pentru diseminarea informației, cât și pentru oferirea răspunsurilor la întrebările despre noile modificări ale legislației electorale.

De asemenea, îndemnăm primăriile să vină cu o listă a erorilor depistate în listele electorale, care nu au fost soluționate până la moment.

În raionul Șoldănești Campania se va desfășura pe data de 04 iunie 2024 începând cu orele 9.30, în incinta, Consiliului raional, Sala mare de ședințe, etajul II.

Vă îndemnăm să fiți cu ochii pe (sau să urmăriți) pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu informații actuale și veridice din domeniul electoral.

@urmăritori