Consilierii raionali s-au întrunit în ședință extraordinară

16 ianuarie 2023

La 13 ianuarie 2023 în toiul sărbătorilor de iarnă în baza Dispoziției nr. 01. din 06.01.23, consilierii raionali s-au întrunit în prima ședință extraordinară din acest an.

La ședință au participat 25 consilieri din 27 aleși, iar președintele ședinței a fost ales consilierul raional – dna Veronica Panteleev.

În cadrul ședinței au fost puse în discuție 9 proiecte de decizii, toate fiind aprobate prin votul majorității consilierilor prezenți. Țin să menționez că proiectele de decizii au fost  examinate în detalii atât în cadrul ședințelor consultative de specialitate cât și în cadrul consultărilor publice care s-au desfășurat anterior ședinței extraordinare. La ședința curentă, dl Nicolae Mîndru a prezentat activitatea președintelui raionului, Aparatului președintelui și subdiviziunilor Consiliului raional Șoldănești pentru anul 2022, la finele raportului dlui a mulțumit aleșilor locali pentru muncă, susținere, pentru critică constructivă, pentru implicare, colaborare și rezultatele obținute în anul 2022 dorindu-le sănătate, noroc și prosperitate, un an fericit, cu realizări importante, cu aspirații înalte, împlinirea dorințelor și a năzuințelor de mai bine.

 Tot la această ședință au fost alocate mijloace din Fondul de rezervă, din soldul disponibil și din componenta raională Direcția Învățământ; s-a aprobat orarul de activitate a punctului de încorporare pentru încorporarea recruţilor prin efectuarea controlului medico – militar cu începere de la data de 06 martie 2023 etc.

Aflându-ne în toiul sărbătorilor de iarnă, gazda – conducerea raionului, consilierii raionali au primit cu drag cetele de colindători care le-au pășit pragul: Fanfara „Dumbrava” a Consiliului raional Șoldănești; Formația folclorică „Iasomie” s. Glinjeni; Formația folclorică „Ciuleandra” s. Cotiujenii Mari și un grup de elevi de la Liceul Teoretic „A.Mateevici” or. Șoldănești.

În numele tuturor angajaților Consiliului Raional Șoldănești și a Consilierilor Raionului Șoldănești, dl Mîndru a mulțumit fiecărui colectiv în parte oferindu-le colacul și desigur pitacul, îndemnându-i să vină și la anul.