Campanie naţională de sensibilizare. Violenţa în familie prin ochii copiilor

3 noiembrie 2017

     La 2 noiembrie curent, angajații Direcției generale Securitate Publică a Inspectoratului General al Poliţei, în colaborare cu Centrul Internaţional pentru Protecţia şi Promovarea Drepturilor Femeii „La Strada”, au organizat și desfășurat o ședință cu membrii echipelor multidisciplinare din raionul Şoldăneşti.

    În cadrul ei au fost prezenți primarii localităților din raion, asistenţii sociali comunitari şi angajații poliției. De asemenea, la şedința vizată au fost prezenți și reprezentanți ai Direcției Asistență Socială și Protecție a Familiei, Centrelor de Sănătate, Judecătoriei și Procuraturii din raion.

    Activitatea vizată este parte a Campaniei naţionale de sensibilizare „Violenţă în familie prin ochii copiilor”, care s-a desfășurat în incinta Consiliului raional Şoldăneşti. Subiectul realizat constă în schimbul de informații, mecanisme de cooperare și acțiuni comune în domeniul prevenirii şi combaterii violenţei în familie. De asemenea, pentru participanți au fost repartizate materiale informative (postere şi pliante – pentru victimile violenţei în familie).

În cadrul evenimentului au fost prezenți circa 70 de participanți.

Inspectoratul de poliție Șoldănești