Beneficiarii Azilului din or. Șoldănești au fost felicitați cu prilejul Zilei Internaționale a Oamenilor cu Dizabilități

4 decembrie 2021

Odată cu marcarea Zilei Internaționale a Persoanelor cu Dizabilități beneficiarii Azilului de bătrâni și cu persoane cu dizabilități din or. Șoldănești au avut parte de o adevărată sărbătoare a sufletului. Cu acest prilej la ei în vizită a venit președintele raionului Șoldănești -Nicolae Mîndru. El a adresat alese cuvinte de omagiu beneficiarilor, menționând că ei ar urma să fie sărbătoriți zinic, deoarece fiind puțin un pic mai triști decât noi, necesită o atenție și grijă permanentă din partea comunității. Pe final, le-a dorit  tuturor sănătate trainică și bucurii netrecătoare.  

Directoarea Azilului -dna Felicia Catrinici a vorbit despre virtutea celor vitregiți de soartă de a trăi cu acest handicap, despre curajul și capacitatea lor de a înfrunta orice greutate, dorindu-le multă sănătate, pace sufletească și multă înțelepciune, mulțumind totodată dlui Mîndru pentru receptivitate și grija manifestată față de problemele persoanelor cu dizabilități. Cu numere artistice și cântece sărbătoriții au fost felicitați și de către elevii  Centrului de creație pentru copii din or. Șoldănești care le-au delectat auzul prin talentul lor interpretativ.