Apel de participare în cadrul campaniei de caritate ”DĂRUIEȘTE FERICIRE DE CRĂCIUN”

15 decembrie 2020

DĂRUIEȘTE FERICIRE DE CRĂCIUN

În ajunul sărbătorilor de iarnă, Secția Cultură, Tineret și Sport a Consiliului Raional Șoldănești va desfășura, în perioada 15 – 29 decembrie 2020, Campania de Caritate,, Dăruiește Fericire de Crăciun”, ediția I. Scopul acestei Campanii este de a susține persoanele aflate în dificultate, în special copiii și bătrânii, prin colectarea produselor alimentare, vestimentație, jucării, rechizite școlare… Timp de 15 zile, voluntarii vor îndemna oamenii să procure și să doneze produse alimentare pentru a aduce un pic de lumină în viața și pe masa persoanelor nevoiașe. Produsele vor putea fi donate în coșurile special amenajate la ieșirea din magazine. Alte donații vor fi colectate în incinta Consiliului Raional Șoldănești iar pentru mai multe detalii apelați 0 272 2 43 10.

Facem apel la bunătatea oamenilor să participe în Campania de Crăciun cu un ajutor alimentar sau material pentru cei aflați la limita existenței.
Invităm toate persoanele care vor să contribuie, să își alăture eforturile proprii campaniei noastre. Aceste contribuții individuale nu reprezintă doar un simplu act de donație, ci și un mod prin care bunătatea și generozitatea noastră pot oferi o șansă la normalitate celor mai triști ca noi.
Campania de Caritate “Dăruiește fericire de Crăciun” se desfășoară cu susținerea Consiliului Raional de Tineret Șoldănești și a magazinelor: Family Market, Oficiu Express, Electromic, Casa Curată.