Anunț-sesiune de informare privind Programul de granturi pentru dezvoltarea serviciilor sociale comunitare

13 septembrie 2018

Proiectul UE „Asistență Tehnică pentru susținerea dezvoltării Organizațiilor Societății Civile din Republica Moldova” în colaborare cu Fundația Soros-Moldova organizează o sesiune informativă în orașul Șoldănești, despre Programul de granturi dedicat organizațiilor societății civile de nivel local pentru dezvoltarea serviciilor sociale comunitare lansat de Fundația Soros-Moldova, din resurse financiare oferite de Uniunea Europeană.

Programul de granturi este adresat Organizațiilor Societății Civile de nivel local (OSC), pentru dezvoltarea/crearea sau extinderea/diversificarea serviciilor sociale comunitare inovative și durabile adresate copiilor din grupuri vulnerabile și persoanelor cu dizabilități intelectuale și psiho-sociale.

În  acest  context,  invităm  reprezentanții Organizațiilor Societății Civile si a Autorităților Publice din raionul Șoldănești să participe la sesiune.

În cadrul evenimentului vor fi prezentate detaliile cu privire la Programul de granturi, iar participanții vor avea ocazia să pună întrebări organizatorilor și să primească consultații referitor la pregătirea documentelor care fac parte din pachetul de
aplicare pentru proiect.

Sesiunea de informare va avea loc în data de 17 septembrie 2018, începând cu ora 10:00, în Șoldănești, Centrul Comercial Nataly, str. Păcii 31 A, et.2. Agenda evenimentului se anexează.

Sperăm să ne onorați cu prezența și contăm pe participarea dvs. activă la lucrările întrunirii.

Pentru a confirma prezența la eveniment, contactați-ne la adresa de e-mail: dleahu@soros.md sau la tel.: 078555066. Persoană de contact: Daniela Leahu.

Notă: Costurile de transport vor fi rambursate doar la prezentarea tichetului de transport public.

Programul de granturi este anunțat și desfășurat în cadrul proiectului „Servicii sociale mai bune printr-un parteneriat durabil dintre societatea civilă și guvern”. Proiectul este finanțat din sursele Uniunii Europene,co-finanțat și implementat de Fundatia Soros-Moldova în parteneriat cu Keystone Moldova, Alianta Organizatiilor pentru Persoane cu Dizabilitati(AOPD) și Alianța ONG-urilor active în domeniul Protecției Sociale a Copilului și Familiei (APSCF).

Cu stimă,
Leahu Daniela
Project Director

“Better  Social services through a sustainable partnership
between the civil society and the government”
Public Health Department
Soros Foundation-Moldova
Phone: (+373 22) 274 480, 270 031
Fax:   (+373 22) 270 507
mailto: dleahu@soros.md

SSMB_Soldanesti_Agenda seminare informare program granturi